Werkwijze

Branding

Wil je een product op de markt zetten of heb je een geweldig idee die je wilt uitbouwen? Ik help je graag met het bouwen naar een sterk merk.

Briefing & Onderzoek

Kennismaking, briefing en het opstellen van een plan van aanpak. Na kennismaking gaan we aan de slag met de briefing. Hier identificeren we de benodigde resultaten voor het ontwerptraject.

Design voorstellen

Een sterk ontwerp komt voort vanuit een passend concept. We bepalen de juiste strategie en komen met een visueel basisvoorstel. Het voorstel omvat de kern van je huisstijl. De vormtaal, kleuropzet, typografie, illustraties/iconen en compositie.

Final design

Visuele identiteit: De basis van je merk staat. Om consequent met je merk om te gaan is het mogelijk een brand book te ontwikkelen. Zo krijg je alle guidelines en tools om je merk te laten groeien. Alle elementen van je huisstijl krijg je aangeleverd in een overzichtelijke online omgeving.

"Je hebt een sterke basis ontwikkeld waar je de markt mee kunt veroveren. Dat is de kracht van sterk ontwerp en de meerwaarde van ontwerp voor je merk."