Durf te stralen.
De kern van je merk in een
sterk ontwerp, eigentijds
en klaar voor het publiek

mojaan – Branding & illustratie 

+31 (0)6 145 605 79
hello@mojaanmade.com

Stripboeken liefhebber, film gek, kunst nerd, gadget freak, boeken lezer, thuiskok, zwarte koffie, tennis speler, papa.

mojaan

Gemoedelijk, efficiënt en integer. Ik omarm de eigenzinnige en unieke individuen en initiatieven die ondernemen met bravoure. Ik ben naast het oplossen van een ontwerp vraagstuk altijd opzoek naar dat extraatje die doet stralen [mojaan].

Met zorg
en aandacht

Los van de huidige trends maar eigenzinnig en doeltreffend.

Sterk ontwerp oplossingen ontstaan bij de juiste kennis en begrip van het geschetste probleem en een prettige samenwerking.

"Laat het zonnetje schijnen. Dwars ontwerp voor eigenzinnige merken.”

Visueel ontwerp helpt je om grip te krijgen op je merk uitstraling en de juiste doelgroep aan te spreken. Maak de stap voorwaarts en laat het zonnetje schijnen op je merk. Behaal je doelen met zorg en aandacht voor je vraagstuk.

Wat heeft het project nodig om te slagen? Lossen we met de huidige vraagstelling het juiste probleem op? Kan een strategie/concept/ontwerp de oplossing bieden?

Durf te stralen, neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

In de media

Aanbevelingen

Trots op de mooie samenwerkingen die we zijn aangegaan en die we voortzetten. 

”De onderscheidende kracht van Taffin bij Mojaan zit hem in het contact met ons. Dat heeft gezorgd voor applaus bij onthulling van het logo, onze successen sindsdien en een bedrijf dat trots is op zijn huisstijl.”

Gijs Kruikemeier | Mede-eigenaar Facts Facts Consultancy

”We hebben de samenwerking met Taffin als heel prettig ervaren: fijne en snelle communicatie, en ook het gevoel dat het hele proces bij hem in veilige handen was. Daarnaast vonden we het ontwerp fantastisch, en heel passend bij Erfgoed Brabant.”

Dieuwertje de Nigtere | Medewerker Educatie Erfgoed Brabant