Durf te stralen.
De kern van je merk in een
sterk ontwerp, eigentijds
en klaar voor het publiek

mojaan – Branding & illustratie 

+31 (0)6 145 605 79
hello@mojaanmade.com

Stripboeken liefhebber, film gek, kunst nerd, gadget freak, boeken luisteraar, thuiskok, zwarte koffie, tennis speler, papa.

mojaan

Verantwoord ontwerp. Ik ga graag de samenwerking aan met eigenzinnige en unieke individuen en initiatieven die ondernemen met een positief maatschappelijke motief en die impact willen maken. Ik ben naast het oplossen van een ontwerp vraagstuk altijd opzoek naar dat extraatje die doet stralen [mojaan].

Met zorg
en aandacht

Los van de huidige trends maar eigenzinnig en doeltreffend.

Sterk ontwerp oplossingen ontstaan bij de juiste kennis en begrip van het geschetste probleem en een prettige, eerlijke samenwerking.

"Dwars ontwerp voor eerlijke, eigenzinnige merken.”

Visueel ontwerp helpt je om grip te krijgen op je merk uitstraling en de juiste doelgroep aan te spreken. Maak de stap voorwaarts en laat het zonnetje schijnen op je merk. Behaal je doelen met zorg en aandacht voor je vraagstuk.

Wat heeft het project nodig om te slagen? Lossen we met de huidige vraagstelling het juiste probleem op? Kan een strategie/concept/ontwerp de oplossing bieden?

Durf te stralen, neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

In de media

Aanbevelingen

”Taffin is super vakkundig en mega creatief, wij zijn erg tevreden hoe Taffin ons heeft geholpen met de huisstijl van onze kapsalon.
De creatieve sessies die wij hebben gehad waren creatief, persoonlijk en doelgericht. Hij weet precies hoe je een huisstijl kunt creëeren vanuit de waardes van jouw bedrijf.”

glow_foto1
Welmoed Ponten & Lisa de Groot Eigenaren GLow Hair Studio

”We hebben de samenwerking met Taffin als heel prettig ervaren: fijne en snelle communicatie, en ook het gevoel dat het hele proces bij hem in veilige handen was. Daarnaast vonden we het ontwerp fantastisch, en heel passend bij Erfgoed Brabant.”

Dieuwertje de Nigtere | Medewerker Educatie Erfgoed Brabant

”De onderscheidende kracht van Taffin bij Mojaan zit hem in het contact met ons. Dat heeft gezorgd voor applaus bij onthulling van het logo, onze successen sindsdien en een bedrijf dat trots is op zijn huisstijl.”

Gijs Kruikemeier | Mede-eigenaar Facts Facts Consultancy

Trots op de mooie samenwerkingen die we zijn aangegaan en die we voortzetten.