Durf te stralen.
De kern van je merk
in een sterk ontwerp,
eigentijds en klaar
voor het publiek

mojaan – Branding & illustratie 

Vormgeving met
zorg en aandacht

Na ervaring te hebben opgedaan bij clothing company Zwarte Coffee als merk strateeg en illustrator en een aantal jaar gewerkt te hebben als vormgever bij restaurant De Rozario, ben ik het freelance avontuur aangegaan.
Ik coach vormgevers en ondersteun diverse startups, stichtingen en restaurants met merkontwerp. Ik ben werkzaam vanuit mijn studio aan de Havenloods in Utrecht. 

“Het komt goed bij beter luisteren naar wat je hoort en kijken naar wat je ziet”

Sterk ontwerp oplossingen ontstaan bij de juiste kennis, begrip van het geschetste probleem en een fijne samenwerking. Wat wordt er gevraagd? Tackelen we hiermee het probleem? Kunnen we bewuster en slimmer omgaan met de te verwachte ontwerp resultaten?
Met aandacht en zorg komen we tot een sterk ontwerp die je doelgroep overtuigd. 

Bij het ontwerpen houd ik graag rekening met de sociale impact en de ecologische voetafdruk.

Persoonlijk en met aandacht 

In mijn rol als ontwerper hecht ik veel belang aan onze samenwerking. We stappen echt samen in het ontwerp avontuur. Ik neem je mee in het proces van A tot Z. We doorlopen het traject “Samen van start”. Hierop ontstaat het concept en/of strategie. Je kan dit beschouwen als het fundament waarop we de ontwerpen bouwen. 

Toon je kracht

Vertel je verhaal met impactvolle illustraties en huisstijl ontwerp. Wil jij je merk laten stralen? Of wil je samen sparren? Taffin helpt je graag! Neem gerust contact op.

Bel 0614560579