Een ster diner
aan huis bezorgd

VISUELE IDENTITEIT

De opdracht

Een huisstijl voor de bezorgdienst van restaurant De Rozario.

Eigenaar en chef Jermain zit vol met ideeën en heeft een hands on mentaliteit. Hij verandert snel van koers en de huisstijl moet daar op in kunnen spelen. Het energieke, speelse en creatieve karakter van de chef moet terug komen in de uitstraling van de huisstijl.

Wat heeft mojaan gedaan?

Strategie | huisstijl | Social media plan | online & offline marketing 

Speels en creatief

Restaurant de Rozario heeft 1 Michelin ster en daar zijn ze natuurlijk trots op. Chef Jermain creëert fantastische gerechten. Het verwen en verassen van de gasten heeft prioriteit. Hij is heel expressief in zijn manier van werken. De gerechten blazen je van je stoel maar ook de ambiance is uitdagend en eigenzinnig en niet wat je verwacht  bij een restaurant van dit kaliber.

Het speelse en creatieve karakter van restaurant De Rozario heb ik visueel vertaald in strakke grafische vormen in combinatie met dynamische lijnen. Een speels kleurenpalet, twee primaire en een secundaire kleur die hoofdzakelijk aanwezig is in het restaurant. Het geheel is spannend en toch vertrouwd.

Visuals

Ik ontwikkelden een aantal key-visuals die makkelijk inzetbaar zijn voor tal van oplossingen en uitingen. Alle elementen samen en ook los, herkenbaar en inzichtelijk.

Social media

Restaurant De Rozario is veel actief op social media. Op een speelse manier komt het restaurant in contact met de gast en vind er interactie plaats door onder andere verschillende win-acties op Instagram. 

VOLGENDE CASES

Niama Cosmetics

IDENTITEIT & VERPAKKING

Papillot

ILLUSTRATIE