Glow Hair Studio

STRATEGIE & HUISSTIJL ONTWERP
Glow is een haarstudio die gasten in staat stelt om te stralen met hun haar. Met persoonlijk contact en professioneel advies, motiveren zij om de beste beslissingen te nemen gerelateerd aan je prachtige haar. Ik heb een visuele merkervaring ontwikkeld die de artistieke, verheven premiumdiensten weer geeft die deze lokale salon biedt. 

Glow woordmerk

Het Glow logo is geïnspireerd op de liefde voor haar en verzorging. De open ruimtes van het merkteken geven beweging en creativiteit weer. De speelse hoeken en het ronde accent maken hem krachtig, energiek en ook benaderbaar. Een sterk en uniek logo dat past bij een salon met ambitie.

Responsief logo

Ons identiteitssysteem is ontworpen voor flexibiliteit, consistentie en merkherkenning. In plaats van te proberen een logo in een ruimte te passen die te klein of druk is, kun je een andere versie gebruiken voor maximale visuele impact en duidelijkheid.
Welmoed Ponten | Mede-eigenaar Glow Hair Studio

"De onderscheidende kracht van Taffin bij Mojaan zit hem in het contact met ons. Dat heeft gezorgd voor applaus bij onthulling van het logo, onze successen sindsdien en een bedrijf dat trots is op zijn huisstijl”

VOLGENDE CASES

Facts Consultancy

STRATEGIE & MERKIDENTITEIT

To Go

STRATEGIE & MERKIDENTITEIT